Gulvbelægning i København og resten af Storkøbenhavn

Mange års erfaring!

Kan bygge alt i træ!

Vi har døgnåbent!

Skal du have lagt nye trægulve?

Så lad Gela Wood Design klare opgaven for dig. Jeg har mange års erfaring i gulvbelægning, og lægger ethvert trægulv med stor præcision.

Ønsker du rådgivning om hvilket trægulv, der passer bedst i dit hjem, kan jeg ligeledes hjælpe med dette - der er stor forskel i vedligehold og slitage, og ligeledes stor forskel på prisen. Dette kan jeg give dig et overblik over, så du også bliver glad for dine nye gulve mange år i fremtiden.

Hvilke gulve skal jeg vælge? Hér får du overblikket over dine muligheder:

  • Laminatgulve
  • Gulvplanker
  • Lamelparket
  • Endetræsgulv

Herefter skal du ligeledes tage stilling til om du vil have bløde eller hårde trægulve, og ligeledes hvordan de skal være behandlet. 

Jeg kører til alle byer i hele Storkøbenhavn og omegn.

Ring på telefon 27 64 32 80 eller skriv i kontaktformularen for at får et uforpligtende tilbud på levering og belægning af trægulve. 

Jeg kan også hjælpe dig med følgende:

Få et uforpligtende tilbud på gulvbelægning

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Køkkenmontering

Drømmer du om nyt køkken? Få en fagmand til at levere, montere og tilpasse det så det bliver præcist som du ønsker. Det er ligeledes muligt at renovere dit gamle køkken, så det kommer til at ligne et nyt.

Læs mere ❯

Træterrasser

Få mig til at lave dine nye træterrasse. Du kan få den 100% som du ønsker, og den vil ligeledes leve op til lovkrav og din sikkerhed. Jeg rådgiver dig gerne om materialevalg, udseende og fremtidig vedligeholdelse.

Læs mere ❯

Specialmøbler

Har du svært ved at få dine møbler tilpasset dit hjem, eller ønsker du blot et unikt møbel? Jeg bygger alt lige fra indyggede reoler og skaber til sandkasser og spise- og sofaborde. Det bedste er prisen.

Læs mere ❯