Montering og renovering af køkkener i hele Storkøbenavn

Mange års erfaring!

Kan bygge alt i træ!

Vi har døgnåbent!

Drømmer du om et nyt køkken? 

Gela Wood Design har mange års erfaring i levering, montering og renovering af køkkener. Min uddannelse som snedker, giver mig kompetencerne til at kæle for detaljen og der er ligeledes mulighed for at jeg kan bygge specialløsninger tilpasset lige netop dit hjem. 

Jeg renoverer også gerne dit nuværende køkken, så det kommer til at ligne et nyt. Fordelen ved dette er, at du får et fuldstændig unikt resultat som du ikke finder i andre hjem. Det er ligeledes vigtigt for mig, at der er kælet for alle detaljerne, så der ikke er en finger at sætte på resultatet. Du får altså et køkken du bliver glad for i mange år.

Skal du have nyt køkken, er dine muligheder følgende:

  • Renovering af dit nuværende køkken, hvor delelementer vil blive udskiftet med nye
  • Levering, montering og tilpasning af nyt køkken
  • Speciallavede løsninger tilpasset lige netop dit hjem
  • Vejledning i valg af køkken i forhold til budget og behov

Jeg kører rundt i hele Storkøbenhavn og omegn - ring hvis du er i tvivl om jeg også kører ud til dig.

Kontakt os for et gratis tilbud på renovering eller montering af køkken ved at ringe på telefon 27 64 32 80, eller ved at skrive i kontaktformularen.

Det skal du vide, når du overvejer nyt køkken

Har du besluttet at familiens samlingssted, nemlig køkkenet, skal fornyes? Hvis du har prøvet det før, vil du vide at det er en større ombygning, også selvom du vælger en løsning fra IKEA.

Et køkken skal tilpasses, skæres til og meget andet. Det er derfor vigtigt at have en klar køreplan, så du ikke ender med et uoverskueligt projekt, der ødelægger dagligdagen.

Jeg kan hjælpe dig med at gøre dit køkkenprojekt overskueligt. Jeg rådgiver gerne i valg af materialer, kvalitet og løsninger der giver dit køkken fuld udnyttelse af rummet. Sammen får vi derved lagt en køreplan, der danner rammerne for en køreplan så du ikke skal bo i byggerod mere end højest nødvendigt.

Gratis tilbud på levering, montering og renovering af køkken

Lige gyldigt hvilken løsning du ender med, giver vi dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud på nyt køkken. 

Kontakt mig i dag på telefon 27 64 32 80 - du er også velkommen til at beskrive din køkkenopgave i kontaktformularen, så ringer jeg dig op.

Jeg kan også hjælpe dig med følgende:

Få et uforpligtende tilbud på nyt køkken

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Referencer på køkkener

Køkkenmontering

Drømmer du om nyt køkken? Få en fagmand til at levere, montere og tilpasse det så det bliver præcist som du ønsker. Det er ligeledes muligt at renovere dit gamle køkken, så det kommer til at ligne et nyt.

Læs mere ❯

Træterrasser

Få mig til at lave dine nye træterrasse. Du kan få den 100% som du ønsker, og den vil ligeledes leve op til lovkrav og din sikkerhed. Jeg rådgiver dig gerne om materialevalg, udseende og fremtidig vedligeholdelse.

Læs mere ❯

Specialmøbler

Har du svært ved at få dine møbler tilpasset dit hjem, eller ønsker du blot et unikt møbel? Jeg bygger alt lige fra indyggede reoler og skaber til sandkasser og spise- og sofaborde. Det bedste er prisen.

Læs mere ❯