Om Gela Wood Design

Mange års erfaring!

Kan bygge alt i træ!

Vi har døgnåbent!

Bag om Gela Wood Design

Danny Gela Pedersen er manden bag Gela Wood Design. Jeg er 32 år og har base i Birkerød med min kæreste og to børn.
Trods min unge alder, har jeg været selvstændig i tretten år. Jeg startede nemlig Gela Wood Design, allerede da jeg var 19 år og nyudlært snedker.

Jeg er en dedikeret tømrer og snedker, der brænder for mit fag og elsker træ. Interessen har jeg haft lige siden, jeg var en lille dreng og lavede mit eget legetøj. Flere generationer i min familie har haft, og har snedkerfaget som levevej, så det lå nærmest i kortene, at det også var denne vej, jeg skulle gå.

Jeg udfører følgende tømrer- og snedkeropgaver:

Kontakt mig på telefon 27 64 32 80 eller skriv i kontaktformularen for et uforpligtende tilbud på din næste tømrer- eller snedkeropgave.

Få et uforpligtende tilbud på din tømrer- eller snedkeropgave

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Køkkenmontering

Drømmer du om nyt køkken? Få en fagmand til at levere, montere og tilpasse det så det bliver præcist som du ønsker. Det er ligeledes muligt at renovere dit gamle køkken, så det kommer til at ligne et nyt.

Læs mere ❯

Træterrasser

Få mig til at lave dine nye træterrasse. Du kan få den 100% som du ønsker, og den vil ligeledes leve op til lovkrav og din sikkerhed. Jeg rådgiver dig gerne om materialevalg, udseende og fremtidig vedligeholdelse.

Læs mere ❯

Specialmøbler

Har du svært ved at få dine møbler tilpasset dit hjem, eller ønsker du blot et unikt møbel? Jeg bygger alt lige fra indyggede reoler og skaber til sandkasser og spise- og sofaborde. Det bedste er prisen.

Læs mere ❯