Renovering af hus i København, Nordsjælland og hele Storkøbenhavn

Mange års erfaring!

Kan bygge alt i træ!

Vi har døgnåbent!

Søger du den dygtigste snedker, tømrer til renovering af hus?

Så er det Gela Wood Design Aps, du skal have fat i.

Står du med en ældre ejendom og en masse drømme om, hvordan du godt kunne tænke dig at det skulle komme til at se ud. Så tag en uforpligtende snak med os. Vi har lige fra møbelsnedkere til tømrer ansat, så vi kan lave lige fra en flot vinreol i teaktræ til en ny tagkonstruktion med glaseret tegl.

Mange muligheder ved renovering af hus

Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser ved renovering af hus – vi kan lave det hele. Og efter virkelig mange renoveringen har vi set en del, derfor hjælper vi også gerne til med gode ideer til jeres kommende projekt.

Ring på telefon 27 64 32 80 eller skriv i kontaktformularen for at får en uforpligtende snak om dit totalentreprise. 

Få et uforpligtende tilbud på Renovering af Dit hus

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Køkkenmontering

Drømmer du om nyt køkken? Få en fagmand til at levere, montere og tilpasse det så det bliver præcist som du ønsker. Det er ligeledes muligt at renovere dit gamle køkken, så det kommer til at ligne et nyt.

Læs mere ❯

Træterrasser

Få mig til at lave dine nye træterrasse. Du kan få den 100% som du ønsker, og den vil ligeledes leve op til lovkrav og din sikkerhed. Jeg rådgiver dig gerne om materialevalg, udseende og fremtidig vedligeholdelse.

Læs mere ❯

Specialmøbler

Har du svært ved at få dine møbler tilpasset dit hjem, eller ønsker du blot et unikt møbel? Jeg bygger alt lige fra indyggede reoler og skaber til sandkasser og spise- og sofaborde. Det bedste er prisen.

Læs mere ❯