Renovering af lejlighed i København, Nordsjælland og hele Storkøbenhavn

Mange års erfaring!

Kan bygge alt i træ!

Vi har døgnåbent!

Skal du have renoveret din lejlighed?

Renovering af din bolig kan føles som et uoverskueligt projekt. Renovering af lejligheder kan være ekstra udfordrende, især fordi der også skal tages hensyn til alle de andre beboere, der naturligt er lige rundt om én. Hos Gela Wood Design Aps gør vi en ekstra indsats for at gennemfører renoveringen så alle i ejendommen undgår mest mulig gene.

Vi står for renovering af jeres lejlighed uanset opgavens størrelse

Vi har stor erfaring med renovering af lejligheder, og der er stort set ingen grænser for, hvad vi kan lave – så længe vi overholder lovgivningen er vi klar på det hele.

Ring på telefon 27 64 32 80 eller skriv i kontaktformularen for at får en uforpligtende snak om dit totalentreprise. 

Få et uforpligtende tilbud på Renovering af din Lejlighed

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Køkkenmontering

Drømmer du om nyt køkken? Få en fagmand til at levere, montere og tilpasse det så det bliver præcist som du ønsker. Det er ligeledes muligt at renovere dit gamle køkken, så det kommer til at ligne et nyt.

Læs mere ❯

Træterrasser

Få mig til at lave dine nye træterrasse. Du kan få den 100% som du ønsker, og den vil ligeledes leve op til lovkrav og din sikkerhed. Jeg rådgiver dig gerne om materialevalg, udseende og fremtidig vedligeholdelse.

Læs mere ❯

Specialmøbler

Har du svært ved at få dine møbler tilpasset dit hjem, eller ønsker du blot et unikt møbel? Jeg bygger alt lige fra indyggede reoler og skaber til sandkasser og spise- og sofaborde. Det bedste er prisen.

Læs mere ❯