TotalRenovering i København, Nordsjælland og hele Storkøbenhavn

Mange års erfaring!

Kan bygge alt i træ!

Vi har døgnåbent!

Mange års erfaring i totalentreprise

Står du med en større renovering eller en totalentreprise? Så hør hvad Gela Wood Design Aps kan tilbyde.

Hvorfor skal i vælge os til din totalentreprise?

Når man skal totalrenovere sit hus, betyder det oftest, at der er mange håndværkerfag i spil, og det kræver overblik, erfaring og god planlægning.

Du kan også vælge selv at stå for hele renoveringen. Men det kræver at du selv kan lave en arbejdsplan samt tidsplan – så tømreren og mureren, ikke kan kommer før elektrikeren har været der, og hvad med maleren skal han male før gulvmanden har været der? Det er nemt at miste overblikket, og det kan koste mange penge i ventedage og spildtid og både forsinke og fordyre din totalrenovering.

Slip for besværet og lad os stå for din totalrenovering, vi lever af det og har prøvet det mange gange før. vi klarer al koordinering og planlægning med fagfolk og materialer. Og du skal kun henvende dig ét sted, og har kun én kontaktperson. Hos Gela Wood Design er din kontaktperson ejer og Snedkermester Danny Gela Pedersen selv, som altid selv bevarer henvendelser og koordinerer forløbet.

Ring på telefon 27 64 32 80 eller skriv i kontaktformularen for at får en uforpligtende snak om dit totalentreprise. 

Få et uforpligtende tilbud på Totalrenovering

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Køkkenmontering

Drømmer du om nyt køkken? Få en fagmand til at levere, montere og tilpasse det så det bliver præcist som du ønsker. Det er ligeledes muligt at renovere dit gamle køkken, så det kommer til at ligne et nyt.

Læs mere ❯

Træterrasser

Få mig til at lave dine nye træterrasse. Du kan få den 100% som du ønsker, og den vil ligeledes leve op til lovkrav og din sikkerhed. Jeg rådgiver dig gerne om materialevalg, udseende og fremtidig vedligeholdelse.

Læs mere ❯

Specialmøbler

Har du svært ved at få dine møbler tilpasset dit hjem, eller ønsker du blot et unikt møbel? Jeg bygger alt lige fra indyggede reoler og skaber til sandkasser og spise- og sofaborde. Det bedste er prisen.

Læs mere ❯